Öresunds Veterinärklinik | Betalning
Öresunds Veterinärklinik. När ditt djur behöver vård. Fyra kliniker, Malmö, Vellinge, Lund, Limhamn.
94
page-template-default,page,page-id-94,page-child,parent-pageid-86,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Betalning

Är din hund eller katt försäkrad? Då kan du själv avgöra om du vill ha hjälp med att reglera din faktura mot ditt försäkringsbolag, en så kallad direktreglering.
En direktreglering innebär att du bara betalar din självriskdel till oss (oftast en fast grundsjälvrisk och sedan en rörlig del 10-25%) på summan som besöket kostar.
Resten av summan fakturerar vi ditt försäkringsbolag. För detta tar vi ut en avgift på för närvarande 105 kr.

Om du är osäker om försäkringens villkor eller giltighet, kontakta alltid ditt försäkringsbolag. Det kan finnas reservationer i din försäkring vilket innebär att de kanske inte ersätter precis den skadan som du söker för.
Det är därför viktigt att du kontaktar ditt försäkringsbolag innan vi utför större ingrepp. Är din hund eller katt inte försäkrad ber vi dig betala besöket direkt. Vi tar emot de flesta bank/betalkort.

Av säkerhetsskäl har vi gått ifrån all kontanthantering. Vi tar endast kort som betalning, dvs inga kontanter accepteras 

Under helger har försäkringsbolagen stängt, då kan tyvärr inte direktreglering utföras.

Tack för visad förståelse.