Unik trygghet för dig och
din fyrbenta vän!

Vår grundtanke är att erbjuda trygg och högkvalitativ specialistdjursjukvård präglat av kärlek och omtanke för både ditt djur och dig som djurägare.

Öresunds Veterinärklinik Lund öppnades i 2016. Det är en medelstor klinik med hög kompetens och utrustning som på ett stort djursjukhus förenat med ett stort personligt engagemang. Kliniken är fristående och ägs av veterinär Miriam Höllmer som dagligen arbetar aktivt på kliniken.

Vi erbjuder professionell djursjukvård som vi är stolta över, alltid med djurets bästa för ögonen. Vi försöker skapa en miljö där både du som djurägare och ditt djur ska känna sig trygga och väl omhändertagna. För oss är det viktigt att alla kunder känner sig lyssnade på, delaktiga och trygga i alla beslut.

Vi utför medicinska utredningar och har direkt digital röntgen, ultraljud, egen laboratorieverksamhet och en fullt utrustad operationsavdelning. Väntetiderna är generellt sett korta och vi tar hand om ditt djur snarast möjligt.

Vår unika kombination av resurser, specialistkompetens och personligt engagemang skapar unik trygghet för dig och din fyrbenta vän!

Varmt välkommen till oss när du behöver hjälp med ditt djur!

Specialistdjursjukvård med omtanke och kärlek

(4.9/5) baserat på 82 omdömen

Miriam Höllmer
Leg. Veterinär

Erika Jaensson
Leg. Djursjukskötare

Alexandra Lindström
Leg. Veterinär

Helena Mårtensson
Leg. Djursjukskötare

Mikael Svensson
Leg. Veterinär

Gerd Nilsson
Leg. Djursjukskötare

Maria Stadler
Leg. Veterinär

Mimmi Sidenmark
Leg. Djursjukskötare/BMA

Sofia Jankulovska
Leg. Veterinär

Micaela Erasmie
Djurvårdare

Linda Andersson
Leg. Djursjukskötare

Emelie Mårtensson
Djurvårdare

Mia Eklund
Leg. Djursjukskötare

Shahkaela Ward
Djurvårdare

Martina Hansson
Leg. Djursjukskötare

Jeanette Stenholm
Receptionist/Ekonomi

Träffa vårt team

På Öresunds Veterinärklinik i Lund har vi många specialistkompetenser som täcker in de flesta veterinärmedicinska områden. Vår personal brinner för sitt yrke och gör sitt yttersta för att hjälpa dig och ditt djur.

Våra veterinärer har stor erfarenhet och hög kompetens inom olika områden för att komplettera varandra på bästa sätt. Med en kontinuerlig fortbildning i Europa och USA fördjupar och utvecklar alla medarbetare ständigt sina kunskaper för att ge våra patienter så bra vård som möjligt och gör att vi använder oss av de senaste behandlingsmetoderna. Därför får vi också ta emot långväga patienter från hela södra sverige.

Håll kontakten med oss!

Följ oss på våra sociala medier och via nyhetsbrev.

Vi är medlemmar i Svensk Djursjukvård vilket är djursjukvårdens arbetsgivar- och branschorganisation.

Läs mer