Öresunds Veterinärklinik | Operation
Öresunds Veterinärklinik. När ditt djur behöver vård. Fyra kliniker, Malmö, Vellinge, Lund, Limhamn.
20
page-template-default,page,page-id-20,page-parent,page-child,parent-pageid-10,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Operation

På vår moderna operationsavdelning utför vi alla sorters operationer, både planerade och akuta. Vi har 2 fullt utrustade operationssalar och för att minimera narkosrisken har vi modern övervakningsutrustning som mäter bl a syre- och koldioxidmättnaden i blodet samt kontrollerar hjärtfunktionen på ditt djur under narkosen. Våra kirurger har många års erfarenhet av såväl mjukdels- och ortopedisk kirurgi.

Vi utför alla de vanligast förekommande operationerna och kirurgiska ingreppen. Utöver detta gör vi även ovanligare specialoperationer där det krävs särskild kompetens och utrustning, t ex ögonoperationer, led-, thorax- och frakturkirurgi. Vi utför även korsbandsoperationer enligt TTA metoden, höftledsprotes, patella- och disksbråkoperationer.

För att ditt djur skall må så bra som möjligt lägger vi stor vikt vid smärtlindring före, under och efter det kirurgiska ingreppet. När du hämtar hem ditt djur får du råd och instruktioner för hur du skall fortsätta eftervården hemma antingen av en veterinär eller av en djursjukskötare.