Öresunds Veterinärklinik | Sjukvård
Öresunds Veterinärklinik. När ditt djur behöver vård. Fyra kliniker, Malmö, Vellinge, Lund, Limhamn.
16
page-template-default,page,page-id-16,page-child,parent-pageid-10,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Sjukvård

När du av någon anledning oroar dig för ditt djur bör du snarast möjligt ta kontakt med din veterinärklinik.

Eftersom djuren inte själva kan tala om hur de mår, är din berättelse om djurets hälsa och beteende mycket viktig. Tillsammans med din information och en nogran undersökning skapar sig veterinären en bild av djurets hälsa och vad som kan vara fel. För att vara säkra, måste vi ibland komplettera med blodprov, urinprov, ultraljud, röntgen, blodtryck, ekg m.m.

I samråd med dig som djurägare bestäms vilka prover som ska tas, om ditt djur behöver skrivas in och hur behandlingen i så fall ska ske.

Du får en preliminär prisuppgift av veterinären men ibland kan det vara svårt att ange exakt kostnad eftersom man inte vet vad provsvaren kommer att visa och hur man då går vidare och kanske måste göra nya, kompletterande undersökningar. Detta diskuterar din veterinär igenom med dig eftersom varje situation och patient är unik.

Polikliniken är den första avdelning du kommer till med ditt djur. Vi har fem ljusa och fräscha mottagningsrum varav et har seperat indgång för djur med symptom på smittsamma sjukdomar som fx hosta, kräkning och/eller diarre.