Unik trygghet för dig och din fyrbenta vän.

Vår kliniska erfarenhet kombinerat med en ambition om att alltid erbjuda det bästa behandlingsalternativet för ditt djur, gör att du alltid kan känna dig trygg hos oss.

Dörrarna till Veterinärhuset Öresund på Gamla Limhamn öppnades i januari 2020. Kliniken är privatägd och visionen är att skapa ett hus där vi erbjuder avancerad veterinärvård i en miljö där både du som djurägare och ditt djur känner sig trygga och väl omhändertagna. Vi sätter alltid djurets bästa i fokus och erbjuder den bästa behandlingen utifrån varje djurs individuella behov och dina förväntningar som djurägare.

Vi utför utredningar inom internmedicin, hjärt- och cancersjukdomar och har bland annat digital röntgen, ultraljud, eget laboratorium och fullt utrustad operations- och tandavdelning.

Varmt välkommen till oss när du behöver hjälp med ditt djur.

Kristine Bastholm Jensen

Kristine Bastholm Jensen
Veterinär

Maja Arendt

Maja Arendt
Veterinär

Miriam Höllmer
Veterinär

Jannie Nilsson
Djurvårdare utökad nivå

Caroline Edvinsson

Caroline Edvinsson
Veterinär

Ann Ström
Veterinär

Maria Stadler
Veterinär

Louise Rohwer
Legitimerad djursjukskötare

Narkoskompetens

Johanna Svensson
Legitimerad djursjukskötare

Linda Persson
Veterinär

Michelle Jönsson
Djurvårdare utökad nivå & butiksansvarig

TRÄFFA VÅRT TEAM

På Veterinärhuset Öresund har vi många specialistkompetenser som täcker in de flesta veterinärmedicinska områden. Vi jobbar utifrån principen om evidens-baserat veterinärmedicin där målet är att nå fram till den bästa lösningen för dig och ditt djur. Gemensamt för oss som jobbar här är att vi alla bidrager med ett stort engagemang och gör vår yttersta för att hjälpa dig och ditt djur. 

Vi har fokus på vidareutbildning av all personal båda internt på kliniken och externt via aktivt deltagande i kurser och kongresser båda nationellt och internationellt.