Välkommen till butiken i Vellinge!

I butiken har vi ett bra fodersortiment för såväl friska som sjuka djur. Vi har även ett urval av kosttillskott, tandvårdsprodukter, hudprodukter, leksaker och andra tillbehör.

Läs mer: Vi säljer såväl medicinska foder som friskfoder till hund och katt. Vi är återförsäljare av Hill’s och Royal Canin. Vår kunniga personal hjälper Dig att hitta rätt foder. Har vi inte just det foder som ditt djur behöver i lager så har vi möjlighet att beställa (förutsatt att det är en vara från en foderleverantör som ingår i vårt sortiment).

Vi säljer även schampo (för såväl friska hundar som för djur med hudproblem), öron- och ögonprodukter, olika typer av kosttillskott och tandvårdsartiklar. Vi har även att mindre sortiment av reflexer, leksaker, godis och andra tillbehör. Under december har vi försäljning av passande julklappar för hund och katt!

I väntrummet har vi en våg och ni är självklart välkomna in att väga ert djur hos oss! Tveka inte att fråga oss ifall ni behöver hjälp med ert djurs viktminskning eller övriga kostråd!

Butiken i Vellinge

040 - 61 61 260

Öppettider

Vardagar: 08:00 – 18:00
Onsdagar: 08:00 – 20:00

Address

Öresunds Veterinärklinik Vellinge
Kompanigatan 27, Hitta hit.
235 32 Vellinge.

Vellinge

Följ oss på våra sociala medier och via nyhetsbrev.

Vi är medlemmar i Svensk Djursjukvård vilket är djursjukvårdens arbetsgivar- och branschorganisation.

Läs mer