Öresunds Veterinärklinik i Vellinge
Välkommen till oss med ditt djur.

När ditt djur är sjuk eller är i behov av friskvård vill vi vara ert självklara vårdval. Vi är en välutrustad klinik och vill genom hög kompetens, lång samlad erfarenhet och ett stort personligt engagemang ge dig och din fyrbenta vän den allra bästa tänkbara service och omsorgsfulla vård. Hjärtligt välkommen till oss när du behöver hjälp med ditt djur!

Ditt djur i fokus

Patient hos oss

Djur är för många en viktig och älskad familjemedlem. När det händer dem något
finns vi där!

Boka tid

Du kan nu boka tid online till vissa besök. Kolla under priser och se vilka besök du kan boka online. Du kan även använda den blå knappen BOKA TID överst i höger hörn för att komma till vår online bokningen. Hittar du inte den möjlighet du önskar ber vi att du ringer till oss för att boka din tid. När du ringer till oss kan vi säkerställa att du och ditt djur får den bokning som matchar ert behov.
Du kan som kund välja att gå till samma veterinär varje gång. Vi gör vårt bästa för att göra ert besök så tryggt och bra som möjligt.

Akutfall

Vi tar emot akutfall under våra öppettider. För att vi ska vara förberedda och kunna ta hand om er på bästa sätt ber vi er ringa på telefon 040-6161260 och meddela att ni är på väg. Vi triagerer våra akut patienter och du kan därför behöva vänta lite längre om vi får in ett djur som är sämre än ditt. Vi ber att du har överseende med detta. Olyckan kan ju drabba oss alla.

Dragan Panic
Steg 1 specialist i hundens och kattens sjukdomar

Josefine Löfgren
Leg. Veterinär

Maja Schaldemose
Leg. Veterinär

Elisabet Kinnby
Leg. Veterinär

Johanna Wadström
Leg. Veterinär

Katrine Lindegaard
Leg. Veterinär Ultraljudsspecialist

Kristina Rosenström
Leg. Veterinär

Elina Thern
Leg. Veterinär

Malin Freij
Leg. Djursjukskötare

Emelie Stavenheim
Djurvårdare nivå 3

Emma-Anna Paníc
Djurvårdare nivå 3

Paulina Engbe
Djurvårdare nivå 2

Linn Hansen
Djurvårdare nivå 2

Caroline Dahlgren
Verksamhetskoordinator

Våra medarbetare

 

På Öresunds Veterinärklinik Vellinge arbetar veterinärer med lång erfarenhet, olika kompetenser och specialinriktningar. Vi erbjuder specialistvård, allmän veterinärvård, akutsjukvård och förebyggande hälsovård. Hos oss arbetar även djursjukskötare och djurvårdare, verksamhetskoordinator, butiksansvarig och receptionist. 

Vi strävar efter att erbjuda personlig och högkvalitativ vård. Det gör vi genom att värna om alla, såväl medarbetare som patienter och djurägare.

Specialistdjursjukvård med omtanke och kärlek

(5/5) baserat på 112 omdömen

Våra specialistområden

Flanksitt

Som en av få kliniker i Sverige så gör vi så kallade flanksnitt vid kastration av honkatter.

Operation

På operationsavdelningen tar vi hand om alla patienter med problem som kräver kirurgiska ingrepp men också förebyggande åtgärder som till exempel kastrationer.

Laboratorium

Vi har eget välutrustat laboratorium, vilket innebär att vi har möjlighet att utföra många av de vanligaste analyserna själva.

Gastroskopi och bronkoskopi

Vi har även utrustning och resurser för att utföra både gastroskopi och bronkoskopi.

Tandvård

Precis som vi människor kan våra husdjur få problem med tänderna, något som kan vara mycket smärtsamt och obehagligt. Vi erbjuder tandrens, digital tandröntgen och tandextraktioner av välutbildad personal. Vi erbjuder även gratis tandkoll till sköterska.

Fosterdiagnostik

Dräktighet hos hund kan säkerställas med ultraljud som vanligtvis utförs tidigast 28 dagar efter parning.

Röntgen/ultraljud

För att vi skall kunna ställa en så säker diagnos som möjligt, behöver ibland den kliniska undersökningen kompletteras med röntgen eller/och ultraljud.

Ortopedi och avancerad mjukdelskirurgi

Vi har kunskap och resurser att utföra avancerad ortopedi och mjukdelskirurgi.

Följ oss på våra sociala medier och via nyhetsbrev.

Vi är medlemmar i Svensk Djursjukvård vilket är djursjukvårdens arbetsgivar- och branschorganisation.

Läs mer