Om oss

Bästa tänkbara vård och service för dig och ditt djur!

Vår vision är att erbjuda veterinärvård av hög standard till ett rimligt pris där både djur och djurägare känner sig sedda, hörda och väl omhändertagna.

Öresunds Veterinärklinik Vellinge öppnade på hösten 2016 i nyrenoverande och fräscha lokaler centralt i Vellinge. Det är en medelstor klinik med hög kompetens och samma typ av utrustning som på ett stort djursjukhus. Vi är ett väl sammansvetsat team som gör vårt yttersta för att våra patienter och djurägare ska kunna känna sig trygga och väl omhändertagna.

Kliniken ägs och drivs av chefsveterinär Birgitta Lindblad och vi är en helt fristående klinik utan några band till någon kedja eller större bolag. Birgitta har drivit eget sedan 1979 och har under den tiden startat och drivit inte mindre än fem kliniker runt om i Skåne men satsar i nuläget all tid och engagemang på kliniken i Vellinge och har inte längre några kopplingar till någon av de övriga klinikerna.

Vi erbjuder högkvalitativ djursjukvård inom många olika områden och för oss är det viktigt att djurägaren känner sig delaktig i de beslut som tas i varje enskilt fall. Vårt mål är alltid bästa möjliga vård i kombination med bästa möjliga service.

Vi utför medicinska utredningar och har tillgång till både röntgen och ultraljud för vidare diagnos. Vi har också tillgång till eget laboratorium, fullt utrustad operationsavdelning och högklassig tandavdelning med tandröntgen. Som en av få kliniker i södra Sverige har vi veterinär med speciell ögonkompetens vilket innebär att vi kan erbjuda ögonlysningar, utredning av ögonfall och operation av olika typer av ögonproblem.

Vi på Öresunds Veterinärklinik Vellinge är stolta över vad vi har att erbjuda våra kunder i form av kompetens, engagemang och service och hoppas att det ska göra att vi är ert självklara vårdval till just ditt djur.

Varmt välkommen till oss!

Specialistdjursjukvård med omtanke och kärlek

(5/5) baserat på 85 omdömen

Träffa vårt team.

Åse Einarsson Leg. Djursjukskötare
Lotta Holmberg Butiksföreståndare
Jenny Larsson Leg. Djursjukskötare
Freja Benett Djursjukskötare
Frida Nelin Leg. Djursjukskötare
Anna Ström Leg. Veterinär
Lotta Holmberg Receptionsansvarig
Elvira Engbe Djurvårdare
Anna-Karin Olsson Butiksföreståndare
Emelie Sevre’n Djurvårdare
Katrine Lindegaard Leg. Veterinär
Frida Pettersson Leg. Djurvårdare med utökad kompetens
Henriette Ström Leg. Veterinär
Johanna Wadström Leg. Veterinär
Anna Agger Leg. Veterinär
Birgitta
Birgitta Lindblad Leg. Veterinär
Annette Andersson Leg. Veterinär
Linda Jonsson Leg. djursjukskötare
Maria Larsson Leg. Veterinär
Mätta Hall Leg. Veterinär
Pia Blohme Leg. Djursjukskötare
Kristina Blomdell Leg. Djursjukskötare

Följ oss på våra sociala medier och via nyhetsbrev.

Vi är medlemmar i Svensk Djursjukvård vilket är djursjukvårdens arbetsgivar- och branschorganisation.

Läs mer