Om oss

Bästa tänkbara vård och service för dig och ditt djur!

Vår vision är att erbjuda veterinärvård av hög standard till ett rimligt pris där både djur och djurägare känner sig sedda, hörda och väl omhändertagna.

Öresunds Veterinärklinik Vellinge öppnade på hösten 2016 i nyrenoverande och fräscha lokaler centralt i Vellinge. Det är en medelstor klinik med hög kompetens och samma typ av utrustning som på ett stort djursjukhus. Vi är ett väl sammansvetsat team som gör vårt yttersta för att våra patienter och djurägare ska kunna känna sig trygga och väl omhändertagna.

Kliniken ägs och drivs av chefsveterinär Dragan Panic och vi är en helt fristående klinik utan några band till någon kedja eller större bolag.

Vi erbjuder högkvalitativ djursjukvård inom många olika områden och för oss är det viktigt att djurägaren känner sig delaktig i de beslut som tas i varje enskilt fall. Vårt mål är alltid bästa möjliga vård i kombination med bästa möjliga service.

Vi utför medicinska utredningar och har tillgång till både röntgen och ultraljud för vidare diagnos. Vi har också tillgång till eget laboratorium, fullt utrustad operationsavdelning inklusive en ortopedisal och  högklassig tandavdelning med digital tandröntgen.

Vi på Öresunds Veterinärklinik Vellinge är stolta över vad vi har att erbjuda våra kunder i form av kompetens, engagemang och service och hoppas att det ska göra att vi är ert självklara vårdval till just ditt djur.

Varmt välkommen till oss!

Specialistdjursjukvård med omtanke och kärlek

(5/5) baserat på 112 omdömen

Träffa vårt team.

Dragan Panic Steg 1 specialist i hundens och kattens sjukdomar
Elisabet Kinnby Leg.veterinär.
Johanna Wadström Leg. Veterinär
Katrine Lindegaard Ultraljudsspecialist
Kristina Rosenström Leg. Veterinär
Elina Thern Leg. Veterinär
Josefine Löfgren Leg. Veterinär
Malin Freij Leg. Djursjukskötare
Emelie Stavenheim Djurvårdare nivå 3
Emma-Anna Paníc Djurvårdare nivå 3
Paulina Engbe Djurvårdare nivå 2
Caroline Dahlgren Verksamhetskoordinator

Följ oss på våra sociala medier och via nyhetsbrev.

Vi är medlemmar i Svensk Djursjukvård vilket är djursjukvårdens arbetsgivar- och branschorganisation.

Läs mer